Een drukke dag
Door: Piet en Antje
Blijf op de hoogte en volg Piet en Antje
10 Juni 2011 | Nederland, Veghel
De toga terug brengen en dan thuis alle wandelspullen op het bed uitstallen. Wat laten we thuis? Als de beide rugzakken zijn ingepakt, worden ze gewogen: die van Piet weegt 15 kg en die van mij 12,2 kg. Lijkt niet zoveel maar dit is toch zonder water en mondvoorraad. De staffen binden we aan elkaar en verpakken ze goed in het plastic. Ze moeten wel heel aankomen in Frankrijk.
Na het koken samen met Arvid gegeten en de boel opruimen. Dit bericht plaatsen, douchen en dan op feest bij het kersverse bruidspaar.
Morgen op tijd op want om kwart voor 9 is Helmie hier om ons naar het vliegveld in Rotterdam te brengen.
We schatten in dat we om ongeveer 7 uur 's avonds in Irún zijn. Misschien is er ergens een computer met internet aanwezig zodat we een bericht kunnen plaatsen.
Tot gauw.
10 Juni 2011 - 17:29
Conny:
Ha wandelaars!!
Vanuit Veghel wens ik jullie een goeie reis en heel veel succes op jullie weg naar Compostella!! Het ga jullie goed!!
Groetjes, Conny -
10 Juni 2011 - 17:32
Marij.:
hoi piet en antje
nog een nachtje thuis,en dan........
wij wensen jullie een goede reis,
en we volgen jullie op de site
het zal weer een heel mooie reis worden en hopen jullie weer gezond terug tezien. groetjes marij en toon -
10 Juni 2011 - 19:26
Marcel En Sarina:
Oke, nu gaat het dus weer beginnen, de kriebels nemen ernstige vormen aan....hahaha....Veel plezier en geniet ervan....
10 Juni 2011 - 20:36
Ankie En Ed:
Na deze bijzondere laatste dag wensen we jullie een goede nachtrust en een voorspoedige reis. We hopen dat de wandeltocht weer brengt wat jullie ervan verwachten en toch zal het weer anders worden. Veel wandelplezier en fijn dat we jullie weer kunnen volgen.
Groeten van Ankie en Ed -
10 Juni 2011 - 22:05
Lianne:
Voor zo meteen een hele goede reis, veel wandelplezier en heel erg fijn dat we jullie weer op de voet kunnen volgen.
Lieve groetjes, Arjen en Lianne -
11 Juni 2011 - 06:59
Bertie En Reini:
Het gaat nu echt gebeuren....jullie zijn al onderweg op dit moment!
Heel veel plezier en geluk onderweg, wij denken aan jullie! Liefs. -
11 Juni 2011 - 08:17
Ans En Rinus:
Goede reis en veel wandelplezier. Kijken weer uit naar alle verhalen.
Groetjes -
11 Juni 2011 - 10:05
Miriam:
Hoi Piet en Antje,
Jullie zijn nu al onderweg en wij wensen jullie veel plezier en goede wandel kilometers. We blijven weer op de hoogte via de computer. Ik kijk er alweer naar uit.
Liefs Miriam en Ronnie -
11 Juni 2011 - 13:48
Luc En Greta:
Lieve Antje en Piet, we wensen jullie als pelgrims een mooie inspirerende tocht; een op pad zijn. Succes, en we lezen graag jullie ervaringen en belevenissen ! Liefs, Luc en Greta -
11 Juni 2011 - 16:35
Paula:
Goede vlucht voor morgen,en Santiago de Compastella wacht op jullie.
Huub en Paula -
12 Juni 2011 - 09:51
Engelberti:
Goede morgen Antje en Piet,
Jullie zijn al onderweg als ik dit berichtje stuur. Ik wens jullie een heel goede voettocht. Geniet van al het mooie dat je tegenkomt.
Alle goeds en een hartelijke groet, Engelberti -
13 Juni 2011 - 08:42
Frans En Gonnie:
Hallo Piet en Antje, hopelijk is jullie reis goed verlopen en een voorspoedige wandeltocht. -
18 Juni 2011 - 10:37
Ans En Harrie Heijma:
Hallo Antje enPiet wij hoorden van Marij dat jullie aan deze mooie maar zware tocht bezig zijn wij wensen jullie veel devotie en volgen jullie via de mail een hele goede tocht gewenst en kom veilig en gezond aan in Spanje Groeten van Ans en Harrie Heijmans